Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 16.9.

5 dôvodov, prečo sa remeselníkom a vývojárom oplatí nakupovať okná cez e-shop

Zverejnené: 6. 9. 2024

Ste remeselník alebo vývojár a obávate sa nedodržania termínov kvôli oneskoreným dodávkam? Okná alebo dvere sú jedným z tovarov, na ktoré sa v poslednom čase čaká celé mesiace. Ako sa s tým vysporiadať? Skúste spolupracovať s e-shopom namiesto vysvetľovania, prečo ešte nie sú hotové okná na chate alebo prečo mešká dokončenie horského hotela. Uvidíte, že ušetríte nielen nervy a čas, ale aj peniaze.

Dôvod 1 - e-shop má veľké zásoby

Ak si vyberiete plastové okná, ktoré sú ekonomicky najvýhodnejšie a stačí ich mať v najbežnejších rozmeroch, e-shop vám dokáže dodať okenné otvory takmer okamžite. „Na sklade máme 140 typov okien a dverí v množstve do 1 000 kusov. K dispozícii sú s dvojitým zasklením v bielej farbe a s drevodekorom zlatý dub. Po zadaní objednávky si ich môžete ihneď vyzdvihnúť v našom sklade v Kuřimi pri Brne. Ak využijete našu dopravu, ktorá vám výplne doručí na zadanú adresu, dodanie je zvyčajne do týždňa, tovar expedujeme maximálne do 3 pracovných dní,“ opisuje Petr Borecký, konateľ e-shopu Skladové okná.

E-shop pôsobí na trhu už desať rokov a má najväčší sklad plastových okien a dverí v Českej republike. „Dodali sme už viac ako 250 000 okien a dverí a čoraz viac spolupracujeme s remeselníkmi, stavebnými firmami a developermi. Dodali sme napríklad okná do mobilných domov, rekreačných apartmánov a tiež do luxusnej vily v Kambodži.“


Konateľ Borecký tiež dodáva, prečo sú plastové okná pre developerov ekonomicky najvýhodnejšie. „Okrem najnižšej obstarávacej ceny sú v porovnaní s drevenými profilmi plastové okenné otvory menej náchylné na deštrukciu počas výstavby, čo znamená elimináciu problémov pri odovzdávaní. V porovnaní s hliníkom je cenový rozdiel ešte výraznejší, a to o desiatky percent, čo potom robí nehnuteľnosť dostupnejšou pre širší okruh záujemcov o bývanie. A plastové profily sú výhodné aj pre konečného zákazníka. Sú takmer bezúdržbové a vďaka veľkej farebnej variabilite vrátane mnohých imitácií dreva sa hodia prakticky do každého interiéru a exteriéru.

Antracitové okná v profilovom systéme REHAU
Antracitové okná v profilovom systéme REHAU
E-shop dodáva aj okná pre modulárne domy.
E-shop dodáva aj okná pre modulárne domy.

Dôvod 2 - okná na mieru do 3 až 6 týždňov

Pri projektoch, kde sa kvôli energetickej účinnosti vyžaduje trojsklo, je riešením nákup okien a dverí v e-shope prostredníctvom online konfigurátora. „V ňom si môžete vybrať typ profilu, rozmery, zónovanie, typ zasklenia, farbu a objednať si môžete aj montážny materiál a doplnky, teda parapety, vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu,“ vypočítava Borecký, ktorý dodáva, že dodanie okien a dverí na mieru je zvyčajne 3 až 6 týždňov, čo je výrazne menej ako u oknárskych firiem, kde je dodacia lehota zvyčajne minimálne 2 mesiace.

Dlhodobým partnerom e-shop ponúka individuálne podmienky na mieru ich podnikania.
Dlhodobým partnerom e-shop ponúka individuálne podmienky na mieru ich podnikania.

Dôvod 3 - úspora času

Čas je v stavebníctve veľmi cenný a nákup cez e-shop je výhodný nielen kvôli rýchlemu dodaniu, ale šetrí aj čas počas procesu dopytovania a montáže. V online konfigurátore si môžete vytvoriť cenovú ponuku prakticky okamžite a s montážou môžete začať hneď po dodaní tovaru, bez toho, aby ste museli čakať, kým budú k dispozícii montážnici okien.

Ponúkame okná, balkónové a vchodové dvere, ako aj strešné okná. K dispozícii sú aj vhodné doplnky.
Ponúkame okná, balkónové a vchodové dvere, ako aj strešné okná. K dispozícii sú aj vhodné doplnky.

Dôvod 4 - žiadne náklady na montáž

Pri spolupráci s e-shopom nemusíte počítať s dodatočnými nákladmi na montáž, ale využívate svojich zamestnancov alebo v prípade remeselníka svoje zručnosti.

Dôvod 5 - množstevné zľavy

Stavebné firmy a remeselníci, ktorí dlhodobo spolupracujú s e-shopom, majú istotu lepších cien. „Veľké objednávky oceňujeme individuálne, ale čím väčší objem, tým väčšia zľava. Okrem toho sa remeselníkom páči online konfigurátor, kde si všetko jednoducho nakliknú a hneď vidia konečnú kalkuláciu. Cenovú ponuku z konfigurátora potom môžu jednoducho poslať e-mailom alebo ju prípadne preposlať svojmu zákazníkovi,“ hovorí Borecký.

Autor: Kolektív autorov
Foto: Viď popisky

Tématické odbory

reklama

Nové

Budova ako umelecké dielo: Bytový dom Fragment

Budova ako umelecké dielo: Bytový dom Fragment

Zverejnené 15.9. Fragment je architektonicky unikátny projekt prémiového nájomného bývania investičnej spoločnosti Trigema, zasadený do najoriginálnejšej pražskej štvrti Karlín. Neobvyklý tvar parcely, ktorá tesne susedí s Invalidovňou, rozľahlými Kaizlovými sadmi a… ísť na článok

Retro vzory 70. a 80. rokov, hippies štýl a ďalšie interiérové trendy na jeseň 2024!

Retro vzory 70. a 80. rokov, hippies štýl a ďalšie interiérové trendy na jeseň 2024!

Zverejnené 11.9. S pomaly končiacim letom sa blíži čas, kedy začíname túžiť po teplom a útulnom domove, kde si budeme môcť vychutnať pokojné chvíle s knihou alebo šálkou horúceho čaju. Ak chcete držať krok s trendmi, nemali by vám doma chýbať hrejivé farby, prírodné… ísť na článok

Reštaurácia na Zámku so značkou Merida

Reštaurácia na Zámku so značkou Merida

Zverejnené 10.9. Pri našom každoročnom putovaní so značkou Merida sme sa tento rok vybrali do malého českého mesta Chrast. Nájdete ho v Pardubickom kraji necelých dvanásť kilometrov juhovýchodne od Chrudimi. A napriek tomu, že je malým mestom, ktoré má len niečo… ísť na článok

reklama