Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 16.9.

Veľtrh FOR ARCH poradí s optimalizáciou nákladov a predstaví to najlepšie naprieč stavebnými odbormi

Zverejnené: 5. 9. 2024

Medzinárodný stavebný veľtrh FOR ARCH tento rok oslavuje už 35 rokov svojej existencie a v septembri predstaví to najlepšie naprieč stavebnými odbormi. V termíne 17. až 21. septembra v PVA EXPO PRAHA ponúkne inšpiráciu a cenné tipy na stavbu, rekonštrukciu, energetické úspory v domácnostiach či poradí, ako optimalizovať náklady. Nebude chýbať sprievodný program pre odborníkov aj širokú verejnosť a možnosť konzultácií.

FOR ARCH prebehne už po 35.krát tradične v Prahe v Letňanoch v termíne 17.–21. septembra. Svoje nové produkty a technológie tu predstavia najvýznamnejšie firmy zo všetkých oblastí stavebníctva.

V rámci 35. medzinárodného stavebného veľtrhu FOR ARCH ponúknu svoje nové produkty a technológie najvýznamnejšie firmy zo všetkých oblastí stavebníctva, pripravený bude sprievodný program a návštevníci môžu využiť bezplatné konzultácie s profesionálmi v poradenských centrách naprieč odvetviami stavebníctva. „Počas jubilejného ročníka veľtrhu nebudú v PVA EXPO PRAHA chýbať tie najvýznamnejšie spoločnosti z odvetvia stavebných materiálov a stavebných prvkov, vykurovania, drevostavieb, bazénov, elektra a zabezpečenia, energetických úspor či dotácií. Návštevníci uvidia najnovšie produkty a trendy z portfólia tuzemských i zahraničných firiem. Navyše sa môžu zúčastniť zaujímavých prednášok, workshopov či konferencií, či už patria medzi profesionálov tohto odvetvia, alebo medzi laickú verejnosť. FOR ARCH bude nielen prehliadkou tých najzaujímavejších expozícií, ale aj miestom stretnutia odborníkov či už so svojimi kolegami, tak so širokou verejnosťou,“ povedala riaditeľka veľtrhu FOR ARCH Kateřina Horáčková.

Tento rok budú rovnako ako vlani rezonovať témy ako úspory energií v domácnostiach, dotácie pre rodinné a bytové domy, rekonštrukcia, optimalizácia nákladov, ale aj napríklad nový stavebný zákon či digitalizácia stavebníctva.

FOR ARCH bude nielen prehliadkou tých najzaujímavejších expozícii, ale tiež miestom stretnutia odborníkov či už so svojimi kolegami, tak so širokou verejnosťou.
FOR ARCH bude nielen prehliadkou tých najzaujímavejších expozícii, ale tiež miestom stretnutia odborníkov či už so svojimi kolegami, tak so širokou verejnosťou.

Program pre odborníkov aj laikov

Súčasťou veľtrhu FOR ARCH sú tradične okrem prezentácií nových produktov aj kvalitné práce tuzemských a zahraničných spoločností aj konferencie, prednášky či workshopy či už pre profesionálov, tak pre širokú verejnosť. Pracovníci v stavebníctve sa môžu tešiť napríklad na konferencie s témou bezpečnosť stavieb alebo nový stavebný zákon a digitalizácia. Návštevníci z radov laickej verejnosti si vyberú z udalostí zameraných na rekonštrukcie, čerpanie dotácií a úspory energií alebo sa môžu dozvedieť, ako najlepšie na novostavbu.

V rámci veľtrhu sa každoročne udeľujú prestížne ocenenia GRAND PRIX za najzaujímavejšie vystavené produkty a TOP EXPO za najpútavejšie expozície, pretože FOR ARCH je tradičným miestom, kde sa prezentujú najmodernejšie technológie, produkty a riešenia. Tie najlepšie z nich počas prvého dňa konania akcie ohodnotí na stánkoch vystavovateľov odborná porota. Exponáty sa posudzujú z hľadiska technických parametrov, progresívnej technológie, netradičného nápadu, mimoriadnej kvality za prijateľnú cenu, materiálu, ekológie, energetickej úspornosti i možnosti uplatnenia na trhu. Viac o veľtrhu na www.forarch.cz.

Autor: Lucie Bártová
Foto: ABF, a.s.

Tématické odbory

reklama

Nové

Budova ako umelecké dielo: Bytový dom Fragment

Budova ako umelecké dielo: Bytový dom Fragment

Zverejnené 15.9. Fragment je architektonicky unikátny projekt prémiového nájomného bývania investičnej spoločnosti Trigema, zasadený do najoriginálnejšej pražskej štvrti Karlín. Neobvyklý tvar parcely, ktorá tesne susedí s Invalidovňou, rozľahlými Kaizlovými sadmi a… ísť na článok

Retro vzory 70. a 80. rokov, hippies štýl a ďalšie interiérové trendy na jeseň 2024!

Retro vzory 70. a 80. rokov, hippies štýl a ďalšie interiérové trendy na jeseň 2024!

Zverejnené 11.9. S pomaly končiacim letom sa blíži čas, kedy začíname túžiť po teplom a útulnom domove, kde si budeme môcť vychutnať pokojné chvíle s knihou alebo šálkou horúceho čaju. Ak chcete držať krok s trendmi, nemali by vám doma chýbať hrejivé farby, prírodné… ísť na článok

Reštaurácia na Zámku so značkou Merida

Reštaurácia na Zámku so značkou Merida

Zverejnené 10.9. Pri našom každoročnom putovaní so značkou Merida sme sa tento rok vybrali do malého českého mesta Chrast. Nájdete ho v Pardubickom kraji necelých dvanásť kilometrov juhovýchodne od Chrudimi. A napriek tomu, že je malým mestom, ktoré má len niečo… ísť na článok

reklama