GROHE RAPID SLX – PRIPRAVENÝ NA ZAJTRAJŠOK. UŽ DNES.
vyhľadávanie
Dnes je 22.10.

Heluz PROJEKT ROKU 2024 Dvadsaťtisíc euro v tehlách

Zverejnené: 8. 10. 2024

PROJEKT ROKU 24 - SK A1: Dvadsaťtisíc euro v tehlách – súťaž roka je Projekt roka od HELUZU! A2: Vyhrajte dvadsaťtisíc euro na Váš budúci dom? Ďalší ročník súťaže Projekt roka je tu! A3: Výhra v súťaži, ktorá postaví dom! Dvadsaťtisíc euro v tehlách rozdáva HELUZ! A4: Výhra v hodnote dvadsaťtisíc euro na budúci dom môže byť aj Vaša!

Foto: Youtube HELUZ

Zhmotnite Vaše sny a predstavy o budúcom rodinnom dome, natočte video a vyhrajte tehly na jeho stavby. Takto jednoduché to je. O čom je reč? HELUZ prichádza s ďalším ročníkom súťaže Projekt roku 2024 s veľmi lukratívnou odmenou a štartuje už 7.10.

Pustite uzdu svojej kreativite a vytvorte model svojho vysnívaného domu z tehál HELUZ. Natočte krátke 30 sekundové video s jeho prezentáciou a hlavne sa prihláste do súťaže pomocou registračného formulára.

Po uzávierke prihlášok 31.10. vyberie odborná porota maximálne 10 finalistov, ktorí postúpia do verejného hlasovania.

Vybrané projekty budú predstavené na Facebooku spoločnosti HELUZ 11. novembra a vzápätí spustíme hlasovanie verejnosti o víťaza HELUZ Projekt roku 2024. Hlasovanie prebehne formou hlasovacieho formulára na webe súťaže www.heluz.cz/akce-projekt-roku.

Hlasovanie môžete podporiť zdieľaním a prepadom na sociálnych sieťach. Ide predsa len o lákavú odmenu dvadsaťtisíc eur.

Minulý ročník vyhrali súťažiaci z Moutnice. Pozrite sa na ich víťazný projekt a nechajte sa inšpirovať:

Aj tento rok sa stane víťazom projekt s najväčším počtom hlasov z radov verejnosti. Účasť v súťaži nie je spoplatnená, stačí sa len prihlásiť pomocou formulára na webe. Voucher s výhrou bude „pod stromček“, teda v predvianočnom čase. Už ste sa prihlásili?

Súvisiace články:

Tehly Heluz zvyšujú akustický komfort v bytoch aj kanceláriách
Murovanie s maltou Heluz SIDI je rýchlejšie a úspornejšie
Tehlový dom sa prehol ako luk
Nový preklad Heluz Family 3in1 nosný má variabilný priestor na vonkajšiu tieniacu techniku

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy HELUZ

Tagy

Tématické odbory

reklama

Nové

Dvojdom budúcnosti: Udržateľnosť a inovácie s PREFA strechou

Dvojdom budúcnosti: Udržateľnosť a inovácie s PREFA strechou

Zverejnené 19.10. V malebnej dedine blízko Lyonu vznikol pod taktovkou architekta Youriho Favreho originálny projekt – dom pre dve rodiny, ktorý vyčnieva svojím nevšedným dizajnom aj udržateľnými princípmi. ísť na článok

Rozšírenie lodžií a balkónov novou metódou nevyžadujúcou mokré procesy

Rozšírenie lodžií a balkónov novou metódou nevyžadujúcou mokré procesy

Zverejnené 22.10. Je vaša lodžia malá? Rozšírte si bývanie smerom von. Jedinečné riešenie českej spoločnosti ALUMISTR umožňuje až o meter zväčšiť hĺbku lodžie bez mokrých procesov, teda jednoduchšie a rýchlejšie. Predsunutú oceľovú konštrukciu dopĺňa zasklenie, vďaka… ísť na článok

Trápia vás plesne okolo okien?

Trápia vás plesne okolo okien?

Zverejnené 21.10. Ak ste si na stenách či okolo vašich okien všimli zelené, sivé či čierne škvrny, máte problém, ktorý si vyžaduje vašu okamžitú pozornosť. Ide totiž o plesne. Tie môžu poškodiť nielen váš domov, ale najmä negatívne ovplyvniť vaše zdravie či zdravie… ísť na článok

reklama